EFTERÅRETS STØVLER

ASOS BASICS

IMG_0081

Det er ikke længe siden disse to lækre basic bluser kom til mig med posten. De er begge to fundet inde på Asos meget billigt, dog blev jeg så positivt overrasket, da jeg modtog dem, for de er altså virkelig lækre begge to! De har selvfølgelig været lidt for varme til at have på om dagen her på det sidste, men om aftenen har de været helt perfekte, og jeg er helt sikker på, at de begge to kommer til at blive brugt en del hen over efteråret evt. med en skjorte under, når det bliver koldere. Den mørkeblå kan jeg desværre ikke finde inde på deres hjemmeside, men den grå kan findes her, også endda sat ned med 50%!
Asos har generelt set rigtig mange fine basic ting til ret fornuftige priser, og det er helt klart basic ting jeg vil bruge mine penge på hen over vinteren, da jeg efterhånden har fundet ud af, at det bare er det jeg bruger mest. Jeg kan godt lide, at jeg kan bruge mine ting lidt på kryds og tværs, fordi så synes jeg man får langt mere ud af sin garderobe – og her er basic tingene rigtig vigtige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRETS STØVLER