WISH LIST FOR FALL

BACK TO SCHOOL ESSENTIALS



Skærmbillede 2014-08-05 kl. 13.05.18
Taske/Stella Mccartney Macbook sleeve/Marc Jacobs Ipad Cover/By Malene Birger Briller/Ray Ban Læbepomade/Eos Håndcreme & Concealer/Bodyshop Pung & Kalender/Louis Vuitton Toiletpung/Day Birger et Mikkelsen Krus/Bodum

For rigtig mange er sommerferien ved at være slut og skolestart gået hen og blevet en realitet – om det så er folkeskole, gymnasie eller start på studie. Selv har jeg heldigvis ferie lidt endnu og starter først om en lille måneds tid. Ovenfor har jeg lavet en collage til jer med back to school essentials, og her ser i alle de ting som for mig næsten er helt nødvendige for at klare en lang skoledag.

Macbook og Ipad siger næsten sig selv, men for mig er begge ting uundværlige og ret geniale til blandet andet noter, skema mv. Netop derfor synes jeg det er vigtigt at passe på dem, og det kan man jo passende gøre med et lækkert sleeve fra Marc Jacobs og cover fra By Malene Birger. Jeg har selv coveret fra By Malene Birger til min Iphone, så det ville da bestemt ikke gøre noget at have et matchende til min Ipad.

Derudover er en lækker og god skoletaske et must! Her har jeg fundet min drømmetaske lige pt, som jeg synes er mega fed! Det eneste jeg er lidt i tvivl om er farven, da jeg både er forelsket i den grå og sorte. Hertil er en toiletpung i matchende farve fra Day Birger et Mikkelsen ret fin synes jeg, hvor man lige kan have en læbepomade, håndcreme og concealer i – saving kit til de trætte morgener og eftermiddage.

Koppen fra Bodum et rigtig fint og lidt mere stilet alternativ til to-go papkrusene fra div. kaffesteder, og tyggegummi en nødvendighed så man sikrer sig en frisk ånde resten af dagen. Vitamin Well er efterhånden blevet fast inventar i min egen taske, da jeg synes de er et sundt alternativ til sodavand og andre drikke. De smager lækkert, er fyldt med vitaminer og giver lidt ekstra energi, som nemt kan være tiltrængt to timer henne i en forelæsning.

Sidst men ikke mindst er der noget så kedeligt som briller og hårelastikker. Brillerne giver vidst sig selv, hvis man har brug for sådan nogle (ligesom mig), så er de uundværlige i tasken. Det samme er hårelastikkerne, da en enkel hestehale altid kan redde en dårlig hårdag, samt at lokalerne ofte kan blive lidt varme og indelukkede efter et par timer, og her er det altså bare super rart at kunne få håret lidt op.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISH LIST FOR FALL