NEW IN//BASICS

Skærmbillede 2014-09-07 kl. 16.32.311.Bord  2.Lys  3.Lysestage  4.Ur  5.Kurv  6.Dåse  7.Kasse  8.Køkkenvægt  9.Gulvlampe

Her er lidt boliginspiration på en ellers lidt kedelig søndag for mit vedkommende, jeg er jo blevet helt vildt inspireret efter jeg fik muligheden for at flytte i min egen lejlighed allerede den første oktober! Derfor bliver der nok også byttet en del fashion ud med furniture, men i skal dog ikke snydes helt, da jeg inden jeg fik den gode nyhed, allerede havde shoppet lidt, hvilket betyder at jeg har nogle rimelig lækre new ins, som i selvfølgelig skal se. Som i kan se, er jeg ret vild med tendenserne med kobber og mint, og jeg er især helt vild med køkkenvægten og de to dåser til kaffe og te, som jeg næsten helt sikkert bliver nødt til at eje. Derudover er jeg normalt ikke til så mange farver i mit hjem, så jeg kan godt lide at lege lidt med materialer, og i den forbindelse synes jeg, at uret og det lille bord er super fede! De skaber en fin kontrast til de lidt mere pigede møbler, og de står virkelig højt på ønskelisten (godt det snart er jul og fødselsdag). Sofaen har jeg fundet herinde, og jeg har længe gået og ønsket mig sådan en, når jeg fik nok plads til den. Det har jeg nu, så det kunne da godt være jeg skulle hive fat i min far og gå igang med et nyt DIY projekt. Jeg synes dog, jeg har nok at se til lige pt med studiet, det er godt nok hårdt at komme igang igen med læsning og sene dage, men nu kan jeg jo se frem til, at det om ikke så længe er slut med at pendle frem og tilbage!

Jeg håber i nyder jeres søndag, jeg har i hvert fald fået sovet længe og slappet lidt af. Dog har jeg også fået læst lidt, da jeg var rimelig død i går efter fredagsbaren fredag aften. Nu vil jeg tage ned til en sen eftermiddagstræning, og forhåbentlig får jeg lidt mere energi, så jeg lige kan få læst det sidste, så jeg kan sidde og slappe lidt af foran fjernsynet i aften med en god film – det er i hvert fald efter min mening definitionen på en perfekt søndag aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN//BASICS