NEW IN//JACKET

JUMPERS

KNIT1.Oversize Jumper  2.Cutabout Jumper  3.Mohair Jumper  4.Cable Jumper

Jeg har da ligesom sådan cirka alle andre mennesker også formået at blive syg – også endda op til weekenden, hvor jeg havde glædet mig til bare at få slappet lidt af. Dog er det næsten en smule selvforskyldt, da jeg måske har kørt mig selv lidt for hårdt den sidste uge, men det er stadig super irriterende, da jeg virkelig ikke har tid til at være syg. Jeg har tonsvis af lektier, ting jeg skal læse, opgaver der skal laves, og på onsdag er der præcis to uger til, at jeg overtager min lejlighed på frederiksberg. Og selvom jeg glæder mig rigtig meget, så er det altså en smule stressende, at jeg overhovedet ingen møbler eller ting har til at putte ind i den. Jeg har dog været ude og købe en lille smule, blandt andet de dåser jeg tidligere har blogget om, men det hjælper jo ikke når man hverken har spisebord, stole, sofa eller køkkenting. Håber lidt på at der bliver tid til en tur i ikea snart, så jeg kan få lidt mere styr på det. Og håber også at jeg vågner i morgen og er rask, har i hvert fald dopet mig med te hele dagen, droppet træning og fået sovet lidt ekstra, så håber det har givet pote. Det eneste jeg har lyst til i dag er nemlig bare at hoppe i en kæmpe stor, lækker og varm strik, som jeg har fundet nogle varianter af ovenfor, ligge under dynen og se en god film. Så ja, jeg får en rigtig fed lørdag aften kan jeg godt mærke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN//JACKET