MOTIVATION

NEW IN//BASICS

IMG_1940Som jeg fortalte forleden fik jeg købt nogle fine basic ting fra H&M sidst jeg var der. Jeg kom blandt andet hjem med disse to strik, som er perfekte til nu, da de ikke er super tykke, men også rigtige fine når det bliver lidt koldere med f.eks. en skjorte under. De koster kun 130DKK og findes i flere forskellige farver, hvor jeg endte med den grå og sorte, som jeg nok efterhånden har for vane altid at gøre. Jeg synes i hvert fald de er rigtig fine til prisen, og hvis det har interesse, kan man finde dem på H&M’s hjemmeside lige her. Derudover fik jeg også købt nogle sorte højtaljede jeans, som mit skab efterhånden har manglet længe.

Som jeg fortalte forleden, var jeg i går inde og kigge på en lejlighed inde i byen, og jeg var så heldig at blive tilbudt den! Så i dag har jeg været inde og ordne lejekontrakt osv. så den første flytter jeg ind til byen. Jeg er super spændt og rigtig glad, jeg glæder mig til at komme tættere på studiet, hvor jeg bruger det meste af min tid. Så i kan godt regne med at der kommer lidt bolig inspiration den næste måneds tid. Derudover fandt jeg også den perfekte efterårsjakke inde i Day, som i helt klart får at se inden for de næste par dage! Nu vil jeg smutte op og træne, gøre mig klar også smutte ind til byen til fredagsbar, og fejre at jeg endelig har fundet en lejlighed. Det er da den perfekte start på weekenden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOTIVATION