JUMPERS

NEW IN//BLOUSE

Bluse

Så blev det søndag igen igen, og jeg er stadig syg. Sådan rigtig forkølet hvor man nyser hele tiden, næsen løber og øjnene løber i vand – det er simpelthen så irriterende! Har dog alligevel fået læst lidt i dag, og forberedt nogle opgaver til i løbet af ugen. Så jeg har lidt planer om at få slappet lidt af i aften og komme tidligt i seng, så jeg forhåbentlig kan være frisk til i morgen. Har slet ikke tid til at være syg i den kommende uge, så det har bare at gå væk! Jeg tjekkede egentlig bare ind for at vise jer min nye bluse, som jeg har købt på h&m’s hjemmeside. Er ret vild med at den er så enkel foran og i stoffet, og at den så har den dybe ryg, som gør den lidt mere festligt og perfekt til f.eks. en bytur eller fredagsbar -her ville det se super fedt ud med skinnyjeans og høje støvler. Jeg skal til en fødselsdag på lørdag, hvor jeg overvejer at style den med en fin nederdel og flotte smykker, for et endnu mere feminint og festligt look. Den kan i hvert fald bruges på rigtig mange forskellige måder, og det er jo altid godt at have i garderoben. Jeg håber i får nydt jeres søndag en lille smule mere end jeg, og får ladet op til en ny og dejlig uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUMPERS