NEW IN//JACKET

JakkeEndelig fik jeg vist jer min nye efterårsjakke som jeg nok efterhånden har fået nævnt et par gange! Jeg synes virkelig det er den perfekte jakke til efteråret, den er tilpas varm, uden at blive en vinterjakke, den har en rigtig god længde, også er jeg bare helt vild med det quiltede look. Nu venter jeg bare på, at det bliver en smule koldere i vejret, så jeg rigtig  kan få taget den i brug. Den er som tidligere nævnt fra 2nd day, og der er vidst nogle enkelte tilbage på deres hjemmeside her. Jeg købte min inde i deres store butik lige ved strøget, og hvis man ikke tidligere har besøgt butikken, vil jeg klart anbefale den, for det er simpelthen en lækker butik de har fået! Derudover har de også en del af deres home ting, som også er ret lækre. Jeg har haft nogle travle dage de sidste to dage, og i det hele taget en ret travl uge. Den har været fyldt ud med alle mulige forskellige arrangementer, skole, træning, shopping og hygge. Det har været en lang, men hyggelig uge. Dog har det resulteret i, at jeg nu er blevet virkelig forkølet, så håber lidt at en stille og rolig weekend kan rette lidt op på det. Nu vil jeg i hvert fald lave mig en kop te, komme lidt videre med matematikopgaverne og få slappet lidt af. Håber også i får en rigtig dejlig weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg