NEW IN//KNIT

IMG_1941

Jeg fik forleden købt denne fine strik i Monki, som jeg synes er helt perfekt til efteråret! Jeg er ret vild med grå, og synes det er et super supplement til sort og navy, som jeg plejer at bruge en hel del i løbet af efteråret og vinteren. Derudover kan jeg også rigtig god lide den lidt høje hals sammen med det oversize fit, og jeg forestiller mig, at den bliver rigtig fin til et par sorte højtaljede skinnyjeans evt. tilsat et par rå bikerboots. Nu kan efteråret bare komme an! Jeg har i hvert fald fået opdateret min garderobe en smule, og føler mig nogenlunde klar, bortset fra at de perfekte bikerboots endnu ikke er fundet, men har dog et par fra sidste vinter, som jeg sagtens kan bruge indtil de rigtige dukker op.

I dag har den stået på skole fra 8-15 med nye fag og timer, så jeg er vidst hvad kan kan kalde rimelig død lige nu. Dog har jeg planer om lige at få lavet lidt opgaver til i morgen, også tage ned og træne, også får jeg forhåbentlig tid til at slappe lidt af med noget fjernsyn i aften. Nu er det altså for alvor hverdag igen, men jeg prøver at holde humøret oppe med tanken om, at jeg snart skal flytte – og dét glæder jeg mig til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg