JEWELRY

IMG_1844

 Her om vinteren er jeg virkelig god til bare at hoppe i sorte/mørke outfits fra top til tå, så jeg prøver så vidt muligt at pifte det lidt op med blandt andet smykker. Her ser i nogle af mine favorit smykker lige for tiden. Mit armbånd fra Mulberry hænger på mit håndled stort set hver dag, sammen med ringene fra Julie Sandlau og pieces samt chanti. Derudover er jeg helt vild med mit ur fra Daniel Wellington, som er super til lige at give et outfit lidt ekstra. Overvejer også lidt at købe en ny rem til det, måske i hvid og blå bare, det er nemlig også rigtig fint. I kan se urene inde på deres hjemmeside her, hvor man også kan købe remmene seperat, hvilket altså er ret smart, så får man jo nærmest et helt nyt ur!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg