WOULDN'T MIND

BEAUTY FAVES

Skærmbillede 2014-07-29 kl. 21.20.16
Børste/Mason Pearson Body perfume/Victoria’s Secret Shower gel/Victoria’s Secret Læbepomade/Eos Læbestift/YSL Neglelak/Essie Neglelakfjerner/Sephora

Ovenfor er noget forskelligt beauty tilbehør, som det næsten er umuligt for mig at undvære – især her om sommeren. Jeg fik børsten fra Mason Pearson til jul, og jeg har elsket den lige siden! Den er super rar at bruge og efterlader håret blødt og lækkert, derudover er børstens udseende jo heller ikke helt dårligt, jeg er i hvert fald hel vild med min i babylyserød.
Både perfumen og showergelen er fra Victoria’s Secret, og nogle jeg altid køber når jeg har muligheden i enten lufthavnen eller udlandet. De dufter friskt og sommerligt, også har de også en helt okay pris, hvilket gør dem ideelle til f.eks. træning hvis man ikke vil bruge de lidt dyrere dråber til det formål.
Derudover er der læbepomaden fra Eos til at sikre de blødeste læber og læbestiften fra YSL som tilføre dem en superfin og lidt neutral fin lyserød farve.
Neglelakfjerneren fra Sephora er min absolut yndlings, den fjerner alt slags neglelak på to sekunder også endda uden at udtørre huden, hvilket gør den til et must i min beautysamling, sammen med en neutral neglelak fra Essie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULDN'T MIND