Skærmbillede 2014-08-15 kl. 19.15.17Skjorte/SoyaConcept  Blazer/h&m  Shorts/Asos  Sko/Nelly  Solbriller/Asos  Ringe/JFR Taske/New Look

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med Kardashian-pigerne, og at jeg elsker at følge med i “keeping up with the Kardashians”. Jeg er især vild med Kourtney og hendes stil, jeg synes altid hun formår at se rigtig fin og chic ud (hvilket de to andre søstre selvfølgelig også gør). Her har jeg fundet et billede af hende i et fint blå-stribet suit, hvor finder man lige sådan et? Synes simpelthen det er så flot! Jeg har jo som sagt en lille ting med striber, og dette er bestemt ingen undtagelse. Man kan både bruge delene hver for sig eller sammen. Man kan dresse det up, ligesom Kourtney med en fin skjorte og lækre stiletter, eller dresse det lidt ned med fine ballarinaer og en hvid t-shirt. Der er uden tvivl rigtig mange muligheder i sådan et sæt.

Det passer også perfekt til vejret lige for tiden, hvor det er blevet en lille smule køligere, men hvis man som mig ikke er helt klar til at droppe de bare ben endnu. Jeg har prøvet at genskabe Kourtney’s outfit på billedet, dog i en lidt mere prisvenlig version, hvor jeg især er helt vild med stiletterne og blazeren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg