NEW IN//BLOUSE

HOME INSPIRATION

boligBilleder fundet på tumblr

Selvom det er en smule hektisk, at jeg flytter lige om lidt, så glæder jeg mig samtidig ualmindelig meget. Udover at komme tættere på studiet, så glæder jeg mig også rigtig meget til at få indrettet min lejlighed, lige sådan som jeg gerne vil have den. I dag drømmer jeg om lyse, varme rum, enkle silhuetter, stilrene møbler og hyggelige bløde senge og sofaer. Det er let at drømme sig helt væk i hele bolig-verdenen, og jeg har så mange ting jeg gerne vil, at jeg umuligt at få realiseret dem alle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN//BLOUSE