NEW IN

TODAYS WANTS

Skærmbillede 2014-07-27 kl. 14.48.28
Bukser/Day  Skjorte/Samsøe Samsøe Cardigan/Selected Femme Clutch/By Malene Birger Espadrilles/Chanel Ringe/Julie Sandlau Armbånd/Balenciaga Ur/Marc Jacobs

Her er et outfit jeg bestemt ikke ville have noget imod at have på i dag. Den hvide skjorte og espadrilles fra Chanel tilfører outfittet et let og sommerligt look, som står i god kontrast til den hyggelige cardigan, som er perfekt til en lidt overskyet dag – eller bare de lidt køligere sommeraftener. Sammen med det ville jeg ikke have noget imod at tilføje en lækker clutch fra By Malene Birger, smukke ringe fra Julie Sandlau, ur fra Marc Jacobs og sidst men ikke mindst det fine armbånd fra Balenciaga, som efterhånden står meget langt oppe på min ønskeliste lige i øjeblikket.

I dag skal jeg bare have en stille og rolig dag, hvor jeg lige får ryddet det sidste ud i mit skab og får trænet lidt i aften. Det er nu meget rart med en stille og rolig fredag engang imellem og især inden jeg starter i skole igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN