NEW IN

WISH LIST FOR FALL

Skærmbillede 2014-08-04 kl. 17.31.54
Strik/custommade  Skjorte/Ralph Lauren Ringe/Maanesten Læderjakke/2nd day Støvler/River Island Taske/Stella Mccartney Halstørklæde/Magasin
Bikerboots/Billi Bi Armbånd/Bechristensen

Ovenfor ser i min foreløbige ønskeliste for efteråret. Det virker måske lidt mærkeligt allerede at tænke på det nu, især med den varme der har været de sidste dage, men August plejer altid at gå så hurtigt, og før man ved af det er det efterår.

Til efteråret ville jeg elske at iføre mig en oversize hvid strik, med en stribet blå strik indenunder. Dertil ville jeg tilsætte sorte jeans, fine ringe fra Maanesten og et par høje chunky støvler. Et par rå bikerboots er igen et musthave til både vinter og efterår, og disse fra Billi Bi er super lækre, og jeg er vild med at materialet er lidt anderledes end ellers! Derudover er det næsten umuligt at gå efteråret imøde uden en lækker læderjakke, et blødt halstørklæde og meget gerne en super fed taske fra Stella Mccartney med plads til både bøger og computer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN